De resultaten van het Europees kampioenschap CEC2 te Reading UK!

Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De Belgen die meestrijden voor de titel van Europees kampioen Classic Motocross (ECMO) waren aan de slag in Bennet’s Hill Reading in het Verenigd Koninkrijk. Hun tweede wedstrijd afgelopen zaterdag verliep in zomerse omstandigheden op een fikse boogscheut van de trouwpartij tussen Harry en Meghan.

Er was niemand uitgenodigd op het feestje in Windsor Castle dus konden de piloten zich volledig concentreren op de cross. Het was wat hengelen naar de uitslagen (de Engelsen registreren niet via Mylaps) maar we hebben ze uiteindelijk binnen. Van de Belgen kon alleen Oost Oostra op het hoogste trapje van het podium geraken. Hij won de wedstrijd in de klasse 72+ door een beter resultaat in de tweede reeks. Olivier Derome werd mooi derde in de categorie 30+. Christophe Lemaire werd vierde in dezelfde reeks. De volledige resultaten kan je nakijken via deze link. Moesten en foto’s opduiken dan krijg je die uiteraard hier te zien op onze site. De volgende en meteen ook laatste wedstrijd voor dit EK Classic motocross is op zaterdag 16 juni 2018 in het Duitse Bad Salzungen.