Donderdag 30 maart oldtimertraining te Lille (B)

Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Oldtimerpiloten nu ook te gast op de Breugelheide voor trainingsdag.

Na de twee succesrijke trainingsdagen op de Horensbergdam te Genk mogen de oldtimerpiloten nog een derde keer aanzetten om hun conditie aan te scherpen. En dat kunnen ze nu donderdag 30 maart doen op uitnodiging van MC Lille in de Kempense zand.

Op de bekende omloop van de Breugelheide kunnen jullie 5 uur lang van jetje geven. Jef Leysen van MC Lille wil de omloop nog laten vlakken indien er zich vooraf meer dan 15 piloten aanmelden. Aanmelden doe je best door een smsje te zenden voor woensdagavond 29/03 voor 18u30 naar Luk Woestenborghs op het nummer 0478/226.826. Mailen kan ook: luk.woestenborghs@gmail.com

Door de weersverwachting gaan er alweer een pak piloten aanwezig zijn, daar twijfelen we niet aan. Sabine Hagedoren voorspelt een vette 20° komende donderdag dus steken we ook nog een tube zonnecrème weg in onze sporttas. Inschrijven doe je vanaf 13u in de kantine, trainen kan tot 18u. GPS-adres: Rooverstraat, 2275 Lille via Papendijk/Snaersdijk. De Breugelheide ligt op ongeveer 2 km van afrit 21 van de E34.

De Breugelheide te Lille.

Uw reacties

More MX Vintage news