Resultaten Classic European Championship Motocross Marum (NL)

Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Gisteren werd in het Nederlandse Marum de tweede race (CEC2) gereden voor het Classic European Championship Motocross. Het was de tweede wedstrijd in dit kampioenschap. Ondanks dat er op vele plaatsen niet kon gecrosst worden was daar in Marum niks van te merken. De omloop lag perfect en ook de zon was van de partij. In de klasse 30+ Björn Verdoodt 3de worden. Jan Blancquaert won beide reeksen in de categorie 50+ terwijl Nederlander Peter Willems de beide reeksen in de oudste categorie (70+) wist te winnen. Oost Oostra werd tweede in deze categorie terwijl de Belg Jean Stas steeds beter op dreef geraakt getuige zijn 6de plaats. De volledige uitslagen vind je hier. De 3de en laatste wedstrijd van deze competitie is op zaterdag 9 juli in het Duitse Dieskau. Later dit jaar is er ook nog de Classic Motocross des Nations in het Noord-Ierse Ballyblack.