6D Helmets lanceert nieuwe 2023 Powersports collectie

6D Helmets lanceert nieuwe 2023 Powersports collectie
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

6D Helmen is verheugd om de release van de 2023 Powersports collectie aan te kondigen. Deze collectie brengt nieuwe graphics en kleuren voor zowel de off-road als de straatmarkt met veertig opties om uit te kiezen.

Nieuwe ontwerpen zijn beschikbaar voor de ATR-2 off-road motorhelm, de ATR-1 off-road helm, de ATR-2Y jeugd off-road helm en de ATS-1R Street helm. Alle helmen in het assortiment van 6D zijn ontworpen voor veiligheidsbewuste rijders en atleten over de hele wereld en zijn voorzien van het kenmerkende Omni-Directional Suspensionsystem (ODS).

 

6D Helmets zorgde voor een revolutie in helmdesign met de introductie in 2013 van hun game-changing ATR-1 off-road motorhelm, waarvan de ODS-technologie een nieuwe standaard zette in hersenbescherming en impactmanagement in vergelijking met traditionele helmontwerpen. “We zijn verheugd om deze collectie te zien aankomen nu we op weg zijn naar het rijseizoen van 2023,” zei Dale Davis, hoofd grafisch ontwerper van 6D. “Deze collectie biedt rijders meer keuzes dan we ooit eerder hebben aangeboden, zodat ze de perfecte helm kunnen kiezen die bij hun stijl past.

 

6D Helmets worden nu ook gedistribueerd via Parts Unlimited in zowel de Verenigde Staten als Canada. De 2023 Powersports collectie kan worden bekeken bij uw lokale 6D Helmets dealer of op 6DHelmets.com. Blader hier door de catalogus van de helmenfabrikant.

Uw reacties

More MX Vintage news