70-plussers in de bloemetjes gezet tijdens Nacht der Kampioenen

70-plussers in de bloemetjes gezet tijdens Nacht der Kampioenen
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Het stof is gaan liggen want afgelopen weekend werd de finale van het BK oldtimercross gereden. Na dertien wedstrijden mag de spanning eraf en is het tijd voor ontspanning. Uiteraard komen we nog één keer allemaal samen om de 13 Belgische kampioenen te vieren tijdens de Nacht der Kampioenen.

Op zaterdag 28 oktober worden alle rijders en al hun sympathisanten uitgenodigd op dit geweldig feestje dat net als vorig jaar zal doorgaan in de Hasseltse deelgemeente Sint-Lambrechts-Herk.  De grote feestzaal van Cultureel Centrum Elckerlyc zal ook nu ingepalmd worden door iedereen die iets heeft met de oldtimercross. Het adres is: Pastorijstraat 4, 3500 Sint-Lambrechts-Herk.

 

 

Er wordt heel veel energie en kosten gestoken in deze Nacht der Kampioenen. De inkom is gratis en dit jaar zal er in de zaal een box staan waarin geheel vrijblijvend een bijdrage kan worden gedeponeerd. De BOTC-werkgroep heeft geen financiële middelen en probeert zo uit de kosten te geraken. De werkgroep dankt u alvast voor uw bijdrage.

70+

Dit jaar worden de 70-plussers onder de deelnemers van het BK oldtimercross in de bloemetjes gezet. Deze straffe mannen worden door de BOTC-werkgroep uitgenodigd op de Nacht der Kampioenen en worden één voor één op het podium geroepen om gehuldigd te worden voor hun inzet op oudere leeftijd.

 

 

Natuurlijk waren jullie al op de hoogte van onze special guest Marc Velkeneers. Hij zal ons tijdens deze avond bijstaan met de huldiging van de Belgische kampioenen en hij krijgt tevens de MXVintage Award 2023 uitgereikt voor zijn geweldige motorcrossloopbaan. Honger hoef je niet te lijden want ook dit jaar is er een Hotdog bar in de feestzaal geïnstalleerd.

Dapa Design

Belangrijk om te weten is dat deze 2023-editie van de Nacht der Kampioenen tot stand kwam door een nauwe samenwerking met Dapa Design uit Merksplas. Dapa Design produceert sinds jaar en dag sportkledij voor diverse sporten waaronder natuurlijk de motorcross. Heel wat oldtimercrossers laten hun kleding personaliseren bij Dapa.

 

Belgisch kampioen Werner Geurts in de OVI-kleuren.

Zo is er het bekende kleurrijke OVI-team dat sinds jaar en dag hun kledij laat produceren door dit bedrijf. Dapa Design zal dus ook dit jaar de kampioenentruien aanleveren voor deze Nacht der Kampioenen. Dit jaar zullen ze voorzien zijn van een rugnummer zodat ze perfect kunnen worden gebruikt tijdens de competitie.

 

Foto’s: Manu Jacques, VZW Elckerlyc, Ludo Vanwiddingen en archief MXV

Uw reacties

More MX Vintage news