Adrien Van Beveren wint Enduro Vintage in Le Touquet

Adrien Van Beveren wint Enduro Vintage in Le Touquet
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Vandaag werd de start gegeven van de 47ste editie van de Enduropale du Touquet. De debatten werden geopend met de intussen traditie geworden Enduro Vintage. Adrien Van Beveren besloot ter elfder ure om deel te nemen en won de race.

Het stond in de sterren geschreven dat Van Beveren als topfavoriet naar voren kon worden geschoven. Hij was nog maar net terug van de Dakar Rally en wist een Honda CR500 klaar te stomen voor de race die één uur duurt. Hij won de wedstrijd voor David Herbretau (Honda CR500) en Arnaud Demeester (Yamaha YZ250). Van Beveren was geen partij voor de rest van het deelnemersveld want hij had een voorsprong van 1:16 min. aan de finish.

 

 

Met een grote aluminium tank en een aan de omstandigheden Honda wist hij snel zijn ritme te vinden om vooraan te rijden en zijn eerste vintage race te winnen. Van Beveren won eerder al in Le Touquet in 2014, 2015 en 2016. Vandaag wint hij dus voor het eerst in de vintage klasse. Straks krijgen jullie van ons de volledige resultaten te zien.

 

Uw reacties

More MX Vintage news