Backyard Design verovert de Benelux!

Backyard Design verovert de Benelux!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Het Amerikaanse graphics- en seatcovermerk Backyard Design is in de lage landen gearriveerd… En dat zullen we geweten hebben! Dankzij de Nederlandstalige configurator kan je via backyarddesign.nl eenvoudig en snel zèlf jouw eigen stickerset samenstellen.

Backyard Design is op korte tijd uitgegroeid tot de grootste stickerset fabrikant ter wereld. Ryan Villopoto, Josh Hansen, Tyler Bowers, Josh Grant, Cédric Soubeyras en Kyle Chisholm, het zijn maar enkele van de grote namen die voor Backyard Design kozen.

Ook in Europa timmert Backyard stevig aan de weg. Dankzij hun lokale aanwezigheid kunnen ze bovendien kort op de bal spelen. Naast een snelle levering (tussen de 7 en 10 dagen) en topkwaliteit pakt Backyard Design uit met ’n unieke configurator. Je kan kiezen uit letterlijk duizenden patronen, je kan kleuren veranderen, logo’s en nummers toevoegen. En dat allemaal zonder over en weer mailen of bellen met een designer. Zelfs zonder kennis van designprogramma’s ben je dankzij Backyard Design zélf de ontwerper!

Lars Van Berkel, CEO Backyard Design Benelux, legt uit: “Mensen kunnen via hun computer zélf hun complete stickerset designen. Stel je voor dat je je plastic kapot hebt, of gewoon een ander design wilt. Dan je kan ‘s avonds achter de pc, laptop of telefoon kruipen, het design samenstellen en bestellen. Zò simpel is het! We hebben templates voor zowel alle courante enduro- en crossmotoren, als de jeugdmodellen. De verschillende coole basisontwerpen zijn niet alleen makkelijk aan te passen, je krijgt ook direct een preview van hoe jouw bike er gaat uitzien.”

Naast stickersets voor offroad-en wegmotoren kan je bij backyarddesign.nl ook terecht voor plastic, het wrappen van helmen en personaliseren van tal van andere producten. Kijk dus snel op de site en ga aan de slag met jouw ontwerp. Volg ook zeker backyarddesignbenelux op Instagram. Je kan er zeker inspiratie opdoen voor jouw droombike en er zijn geregeld toffe acties!

Uw reacties

More MX Vintage news