Binnenkort verkrijgbaar: De MXVintage milieumat!

Binnenkort verkrijgbaar: De MXVintage milieumat!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Elke motorcrosser gebruikt een milieumat, van MXGP-rijder tot oldtimercrosser! Het is bovendien verplicht om onder je crossmotor een officieel goedgekeurde en gehomologeerde mat te leggen. En binnenkort kan je er eentje aanschaffen van je favoriete website!

 

 

Daarom ging MXVintage een samenwerking aan met Empirelogomats, de grootste fabrikant van milieumatten voor de motorsport. De Belgische fabrikant maakt milieumatten voor de grootste en bekendste bedrijven uit de motorsport zoals Honda, Husqvarna, Triumph, KTM, Yamaha, Twin Air, Stark Varg en Fantic Factory Racing maar ook voor instanties zoals de FIM en Motorsport Vlaanderen.

 

 

De matten zijn dus gehomologeerd en gemaakt met high-tech machines. Ze zijn goedgekeurd door de FIM, TÜV en Amfori en dragen het ISO9001 en REACH certificaat. Empirelogomats gebruikt de beste materialen, ze zijn ecologisch en milieuvriendelijk. Het hoeft geen betoog dat het gebruik van een goedgekeurde milieumat bijdraagt tot het bescherming van het milieu.

De afmetingen van de MXVintage milieumat zijn 2m. x 1m. Binnenkort zijn ze hier te koop voor 90 euro. Je slaat er twee vliegen in één klap mee want zo zorg je voor het milieu en steun je je favoriete website. Je kan al een exemplaar reserveren door een mailtje te sturen naar info@mxvintage.be met je naam, adres, telefoonnummer en het aantal gewenste exemplaren. Wees er snel bij want het zal een erg beperkte oplage worden. De productie start ergens in juli.

 

Uw reacties

More MX Vintage news