Boek “Vergane Glorie” vanaf nu te bestellen!

Boek “Vergane Glorie” vanaf nu te bestellen!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Vorige maand maakte we een nieuw boek van René Vanden Driessche wereldkundig. Hij deed maar liefst drie jaar research voor deze release. Het boek “Vergane Glorie” is vanaf nu te bestellen en dat is een perfecte timing voor een cadeautje onder de kerstboom.

Vanden Driessche is een ervaringsdeskundige want eerder schreef hij ook al enkele werken zoals “Waren het Piraten” of het boek over de teloorgang van de Leuvense motorcross. Deze keer gaat het over de geschiedenis van de Belgische motorcross van in het begin tot nu, van een echte volkssport tot wat het geworden is. Alle Belgische crossers die wereldkampioen werden komen aanbod, René Baeten, Joël Robert, Roger De Coster, Stefan Everts enz…. alsook de niet-Belgen die in 250 en 500cc wereldkampioen werden.

De Poulidors van de motorcross, dus de Belgen die net geen wereldkampioen werden komen ook aan bod. Verder de mooiste Belgische en enkele Nederlandse cross-parcours. Voor de side-cars hebben we de “jaren ’50 tot ’60” onder de loep genomen en in de rubriek “De acrobaten van de cross” een reeks foto’s met mooie side-car beelden. Er is ook nog de rubriek “Op de zolder van den Bompa”, met een reeks foto’s uit de beginjaren van de motorcross. Deze rubriek was een succes in de vorige boeken.

Ook de liefhebbers bonden komen aanbod, zij hebben bijgedragen tot deze populaire sport wat motorcross ooit was. Het boek van 250 bladzijden met formaat A4 kost 30 euro + 5 euro verzendingskosten. U kunt het boek bestellen op: rene.vanden.driessche@telenet.be

Uw reacties

More MX Vintage news