BOTC: Alle info over de oldtimercross in Genk

BOTC: Alle info over de oldtimercross in Genk
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Op zaterdag 13 mei staat de derde wedstrijd voor het Belgisch kampioenschap oldtimercross op het menu. Op de Horensbergdam in Genk worden de oldtimercrossers massaal verwacht in een organisatie van het Tits MX Team en de VLM.

Het is een fantastische vaststelling dat het aantal oldtimercrossers opnieuw is gestegen en ook dat de 125cc een boost kreeg met de watergekoelde machines. De 125cc rijders die graag willen mee trainen met de twinshocks krijgen daar vanaf nu ook de toelating voor vanwege de werkgroep.

 

 

Zaterdag zullen de jeugdrijders hun reeksen rijden en is er uiteraard het gekende programma van de oldtimers met hun vijf reeksen. Het GPS-adres is: Damstraat 5, 3600 Genk. Inschrijven doe je op vrijdagavond tussen 18u30 en 20u. Op zaterdagochtend is dat van 7u tot 9u. De trainingen voor de oldtimers starten om 9u20. De prijsuitreiking gaat door in de feesttent omstreeks 18u45. Het uurschema kan je hier downloaden en afdrukken.

In Genk wordt er een apart rennerspark voorzien voor de oldtimercrossers. Je dient in het rennerspark de bordjes “BOTC” te volgen. Op zaterdagavond kan je het terrein weer verlaten via het kartingcircuit.

Foto’s: Ludo Vanwiddingen en archief

Uw reacties

More MX Vintage news