BOTC Oldtimercross Retie: je kan nu inschrijven

BOTC Oldtimercross Retie: je kan nu inschrijven
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Zoals eerder aangekondigd kan je voor de oldtimerwedstrijden die in samenwerking met de VLM worden georganiseerd vooraf inschrijven via de Moto Inside app of website. De eerste wedstrijd in dit systeem is die van Retie op  zaterdag 10 juli.

De inschrijvingen voor deze oldtimercross zijn nu geopend. Omdat we een aantal reacties kregen van piloten die geen e-mailadres hadden deden we een belletje naar Jean-Paul Maas van Moto Inside. Hen wordt aangeraden om een e-mailadres te gebruiken van een familielid of kennis. Het is wel belangrijk om te weten dat er per e-mailadres maar één piloot kan gekoppeld worden. Je kan dus onmogelijk twee piloten inschrijven via één e-mailadres.

Dit gezegd zijnde, zowel de app als de Moto Inside app werken erg intuïtief. Hier is geen voorkennis vereist en de inschrijving loopt als vanzelf. Om in te schrijven voor de BOTC Cup 2021-wedstrijd in Retie kan je al rechtstreeks naar de onderstaande link gaan en meteen inschrijven. Voor degene die dat nog niet deden, je dient wel vooraf een account aan te maken en je gegevens in te vullen maar ook dat loopt op wieltjes.

De link naar de inschrijving voor de oldtimercross in Retie: https://app.motoinside.app/events/1366

Klik dan op ticket kopen, u hoeft niks te betalen. Daarna krijg je een scherm waarin een aantal gegevens reeds zijn ingevuld. Vul de ontbrekende velden aan zoals b.v. je mobiel nummer, de naam van een contactpersoon bij noodgevallen, je transpondernummer enz. Helemaal beneden drukt u dan op ‘afrekenen’ en dan bent u ingeschreven. Als u naar beneden scrolt ziet u ook meteen de dagindeling van de reeksen van de oldtimers en JMS. Bij problemen met het aanmaken van een account of het inschrijven voor een wedstrijd kan u contact opnemen via e-mail op info@motoinside.app of door te bellen naar 0031 651858356.

Foto: Tim Van Echelpoel

Uw reacties

More MX Vintage news