BOTC: Stefan Everts komt naar de De Nacht der Kampioenen!

BOTC: Stefan Everts komt naar de De Nacht der Kampioenen!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De laatste loodjes wegen het zwaarst en dat geldt zeker voor een motorcrosser. Met nog maar enkele wedstrijden te gaan kunnen we stilaan denken aan feestvieren en de teugels loslaten. Om jullie piloten allemaal in de bloemetjes te zetten is er de jaarlijkse kampioenenviering “Nacht der Kampioenen”.

Zoals elk jaar zijn de piloten en hun supporters te gast in zaal Volksontwikkeling te Tongeren voor een geweldige souper met daarna natuurlijk de prijsuitreiking van de Belgische kampioenen en de laureaten van Eddy’s Oldtimer Trophy. Dit leuk feestje gaat door op zaterdag 20 oktober vanaf 18u. Sinds enkele jaren is er ook telkens een special guest die de trofeeën overhandigd aan onze BOTC-kampioenen. Zo passeerden eerder al Hary Everts en zandkoning André Vromans.

Welnu, dit jaar staken we nog een tandje bij en hebben we niemand minder dan Stefan Everts die de begeerde trofeeën mag uitreiken aan de kampioenen. Een straffe naam met tien wereldtitels en 101 GP-overwinningen die op 20 oktober samen met alle kampioenen een geweldig feestje gaat bouwen. Bovendien zal Stefan zijn bekende S72 Gin bar meebrengen zodat jullie van het godendrankje kunnen proeven en zelfs aanschaffen. Ook het welkomstdrankje zal op basis van S72 Gin aan u geserveerd worden.

Reserveer snel uw plaatsen want deze unieke gelegenheid mag je niet aan je voorbij laten gaan. Bel naar Jean Poesmans op 019/67 73 43 of 0479/75 36 04. Mailen kan ook naar poesmans@skynet.be. Let op: Samen reserveren is samen aan tafel. Proost!

 

Uw reacties

More MX Vintage news