BOTC: tijdschema oldtimercross Huldenberg

BOTC: tijdschema oldtimercross Huldenberg
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Nu zaterdag 27 augustus zijn de oldtimercrossers toe aan hun tiende wedstrijd voor het Belgisch kampioenschap. Die wordt gereden in Huldenberg, zeg maar de achtertuin van speaker Eddy Wijnants. De mooie en glooiende omloop zal weer voor spektakel zorgen. De wedstrijd wordt georganiseerd door team In-Team en de Vlaamse Motorcross Federatie VMCF in samenwerking met de BOTC-werkgroep.

Het zaterdagprogramma wordt dus gevuld met de oldtimers en de mobs. Het rennerspark zal geopend zijn vanaf 17u op vrijdag. De piloten kunnen inschrijven op vrijdagavond van 20u tot 21u15. Zaterdagochtend kan dat van 7u tot 8u30. De huldiging van de oldtimers is in de feesttent omstreeks 16u45. Van 15u tot 18u zijn er vrije trainingen voorzien. Het GPS-adres is: De Limburg Stirumlaan (Ganspoel), 3040 Huldenberg. Het afdrukbaar tijdschema kan je hier downloaden.

 

 

Uit respect voor de eigenaars van de gronden en het milieu, wordt het volgende gevraagd:
– om niet tussen de beplantingen te lopen
– geen olie of banden achter te laten (ook niet in de container)
– alles proper op te ruimen op je staanplaats bij vertrek

Gezien de lange droge periode en het feit dat op een stoppelveld geparkeerd wordt, is het op brandweerbevel verboden om vuur te stoken of te BBQ. Het is oppassen geblazen met sigaretten, doof je peuken goed! Samen aankomen = samen staan!  Er wordt niet afgespannen.

Tijdschema Huldenberg

Uw reacties

More MX Vintage news