BOTC: uurschema oldtimercross te Reet

BOTC: uurschema oldtimercross te Reet
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Een week later dan gepland zal de allerlaatste oldtimercross van het jaar op Belgische bodem worden gereden. Vorige week moest de wedstrijd in Reet worden afgelast vanwege een drijfnat circuit en daarom werd de race opgeschoven naar zaterdag 8 oktober. Jullie zijn van harte welkom op het circuit “De Klak” voor een weergaloze finale en het nodige feestgedruis na de reeksen. 

In Reet worden geen punten meer toegekend, de reden waarom dat zo is kan u hier lezen. De afgelasting van vorig weekend bracht heel wat emoties teweeg en daarom doen we dan ook een erg warme oproep naar de hele motorcrossgemeenschap om massaal naar de cross te komen en zo de sport en MC De Kleiduivels een hart onder de riem te steken. Het ging nog nooit zo slecht met de motorcross in ons land en daarom hebben we eenieders steun nodig.

De organisatie is dus in handen van MC De Kleiduivels, de VLM en de werkgroep BOTC. Door de gekende omstandigheden (slecht weer in 2019, coronacrisis in 2020 en 2021) is het van 2018 geleden dat de oldtimers er te gast waren. De laatste wedstrijd van de oldtimers draait traditioneel uit op een gigantische party in de feesttent dus wordt het uitkijken naar zaterdag. Het rennerspark gaat open op vrijdag 7 oktober om 17u00. De organisatie vraagt de ruimte optimaal benutten, samen komen is samen staan.

 

 

Het circuit krijgt dit jaar een andere lay-out. Er komt op zaterdag ook een extra reeks voor streekpiloten en amateurs. De hobbyrijders kunnen zich inschrijven via deze link. U kan op vrijdag inschrijven in de tent van 18u30 tot 20u en op zaterdag van 7u tot 9u. De prijsuitreiking zal plaatsvinden in de feesttent omstreeks 19u00. Naast de daghuldiging zullen de eerste drie uit de eindstand van het BK oldtimercross elk een trofee overhandigd krijgen. Het GPS-adres is: ‘s Herenbaan, 2840 Reet – Rumst. Het afdrukbare uurschema kan je hier downloaden. Hou er rekening mee dat deze op de wedstrijddag altijd kan wijzigen indien de omstandigheden daar om vragen.

 

Foto: Carolien Kenis

 

Uw reacties

More MX Vintage news