BOTC: uurschema oldtimercross Wambeek

BOTC: uurschema oldtimercross Wambeek
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Het seizoen van de oldtimercrossers loopt stilaan op zijn einde en zo zijn we toegekomen aan alweer de voorlaatste race van het seizoen. Die zal plaatsvinden nu zaterdag 24 september te Wambeek in een organisatie van de familie Thomas, de VMCF en de BOTC-werkgroep.

In een aantal categorieën moet er nog flink worden gestreden en is er nog geen duidelijkheid over wie met de titel van Belgisch kampioen aan de haal gaat. Op zaterdag is er een eetfestijn vanaf 19u met een verzorgde keuken, ook een meeneemmaaltijd is mogelijk, zo steun je de lokale club. Op het menu staan balletjes in tomatensaus en stoofvlees met gebakken aardappeltjes en groentjes .

De piloten kunnen inschrijven op vrijdagavond van 20u tot 21u15. Zaterdagochtend kan dat van 7u tot 8u30. De huldiging van de oldtimers is in de feesttent omstreeks 16u00. Vanaf 15u tot 18u30 is er een vrije training voorzien. Het GPS-adres is: Weverstraat, 1741 Ternat-Wambeek. Volg pijlen motorcross vanaf centrum Wambeek.

 

Giovanni Brugnetti

Volg AUB de richtlijnen, alle rijbanen op de parking moeten vrijgehouden worden voor brandweer en hulpdiensten. Alle aangrenzende landen en velden niet betreden, niet in de gewassen lopen.
Neem uw vuilnis mee. De mensen die honden meenemen naar de cross worden verzocht om deze te allen tijden aan de leiband te houden. Dit in het belang van de cross en zijn voortbestaan.

Het uurschema was niet beschikbaar bij het ter perse gaan van dit bericht, dus gebruikten we dat van Huldenberg. Het afdrukbare uurschema kan je hier downloaden. Hou er rekening mee dat het uurschema op de dag zelf altijd kan wijzigen.

Foto: Manu Jacques

Uw reacties

More MX Vintage news