Brandstichting in frituur van oldtimercrosser Ronny Lambrechts

Brandstichting in frituur van oldtimercrosser Ronny Lambrechts
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De regerende Belgische kampioen oldtimercross bij de twinshocks heeft er een emotionele tweedaagse opzitten. Twee nachten op rij werd er brandgesticht in zijn alom bekende Genkse frituur King’s Place van Ronny Lambrechts. Bij de tweede brand is het pand volledig vernietigd.

Maandagavond rond 22u30 brak een eerste brand uit waarbij de hulpdiensten snel ter plaatse waren alwaar ze maar liefst drie brandhaarden ontdekten. Het vuur werd snel geblust maar de schade was wel groot in de frituur. Amper een dag later werd er opnieuw brand gesticht maar nu was die veel heviger. Deze keer brandde het pand volledig uit waardoor er niks meer overblijft van het levenswerk van Ronny Lambrechts.

Het labo van de Federale Gerechtelijke Politie is nog niet gestart met het onderzoek omdat er instortingsgevaar is. De redactie van MXVintage leeft mee met Ronny en wenst hem veel sterkte toe.

Er is door enkele vrienden van Ronny een crowdfunding campagne gestart z.odat hij zo snel mogelijkk zijn levenswerk kan verder zetten. Doneer hieronder een bijdrage voor een doorstart van Frituur King’s Place.


Uw reacties

More MX Vintage news