Brecht Roosen rijdt in 2023 voor het OVI MXVintage Team

Brecht Roosen rijdt in 2023 voor het OVI MXVintage Team
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Sinds 2018 is het aan deze website verbonden Vintage Motocrossteam ondersteund door voedingsproducent OVI uit Olen. Er werd nagenoeg elk jaar een titel gepakt in het Belgisch kampioenschap oldtimercross en dit jaar kon het team zelfs met twee titels pronken na de laatste BK-proef. Het waren Werner Geurts (125cc) en Ronny Lambrechts (Twinshocks) die elk hun categorie winnend wisten af te sluiten. 

Ronny “King” Lambrechts, zonder uitzondering nog altijd de snelste friturist van het land, zal in 2023 zijn titel verdedigen in een ander team en dus kwam er een plekje vrij in het OVI MXVintage Team. Dat wordt bezet door de jonge Suzuki-rijder Brecht Roosen uit Heusden-Zolder. Hij werd dit jaar tweede in de eindrangschikking van de klasse Pré 78 -50. Volgend jaar zal hij dus de bekende kleuren verdedigen van OVI. Wij wensen hem veel succes toe in 2023.

De andere rijders van het OVI MXVintage Team zijn Jos Mewissen (4T Open), Noël Jacobs (4T Open), Marco Martens (4 T Open) en Werner Geurts (125cc).

Foto: Tim Van Echelpoel

Uw reacties

More MX Vintage news