Brik Schelfaut wint ingekorte wedstrijd in Teutschenthal!

Brik Schelfaut wint ingekorte wedstrijd in Teutschenthal!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De overvloedige regen was de grote spelbreker in Teutschenthal. Het water viel onophoudelijk uit de hemel tijdens de derde Talkessel Classics. Na de trainingen hielden heel wat piloten het voor bekeken maar uiteindelijk werd er beslist om elke categorie één reeks te laten rijden. 

Een blik op de buienradar vrijdagavond voorspelde al niet veel goeds. Via sociale media zagen we gisteren de eerste beelden binnenkomen en die voorspelden weinig goeds. In Teutschenthal heeft het gisteren zowat de ganse dag geregend waardoor de GP-omloop omgetoverd werd tot een modderbaan. Uiteindelijk is er telkens één reeks gereden en was dat meteen ook de eindstand van deze wedstrijd. Onze landgenoot Brik Schelfaut bleek onze beste modderduivel want hij won zijn twinshockreeks voor Danny Hens en de Brit Kevin Reed. Suzuki-rijder Jan Geboers werd vierde.

Steven Peeters kon tweede worden in de klasse twinshocks -50. Deze reeks werd gewonnen door Tino Eissner. Alle resultaten kan u nalezen via Speedhive. Als er foto’s opduiken van de wedstrijd dan krijgen jullie die uiteraard hier te zien op MXVintage.

 

 

Uw reacties

More MX Vintage news