Circuit Zwaanhof opent volgende week woensdag!

Circuit Zwaanhof opent volgende week woensdag!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Het trainingscircuit “Zwaanhof” in Komen Ten Brielen heeft groen licht gekregen en is weer open vanaf woensdag 13 mei. Per namiddag zullen maximaal 60 piloten toegelaten worden en trainen op het circuit kan in groepjes van maximaal 20 piloten.

Op de website van het circuit lazen we het volgende: Ook wij kregen de toelating van de bevoegde gemeentediensten om het circuit opnieuw te openen. Vanaf volgende week woensdag 13 mei zal er getraind kunnen worden, in kleine groepen van maximaal 20 piloten. Per namiddag zullen er maximaal 60 piloten toegelaten worden, en dit via een eerlijke inschrijvingsmethode. Momenteel zijn we heel druk bezig aan het platform waar de inschrijvingen zullen gebeuren.

Het is niet dus nodig om nu al reservaties of vragen door te sturen via e-mail, facebook of via telefoon. Het platform zal op het correcte tijdstip beschikbaar gesteld worden. Zeker is wel dat we de data voor 1 maand zullen openstellen, zodat iedereen een eerlijke kans krijgt om zich in te schrijven. Het kindercircuit zal tijdelijk nog niet open zijn.

Alle info over de inschrijvingen lees je in de komende dagen op zwaanhof.be

Uw reacties

More MX Vintage news