Coronavirus: alle motorcrosswedstrijden tot 31 maart afgelast!

Coronavirus: alle motorcrosswedstrijden tot 31 maart afgelast!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Het COVID-19 virus is momenteel  “het” nieuwsitem en dit wereldwijd. De impact ervan is nu ook voelbaar in België en treft heel wat sportmanifestaties. Vlaams minister van Sport Ben Weyts heeft vandaag aangekondigd dat alle sportwedstrijden met publiek worden afgelast. Deze maatregel geldt al zeker tot en met 31 maart voor alle publieksevenementen, zowel binnen als buiten. De bedoeling is om zo de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

In het persbericht klonk het als volgt: “Gelet op de verdere verspreiding van het coronavirus en gelet op de geactualiseerde inzichten en aanbevelingen van gezondheidsdeskundigen, wil de sportwereld uitdrukkelijk en proactief haar maatschappelijke verantwoordelijkheid opnemen.

Ook de VMBB onderstreepte al dat zowel alle competitiewedstrijden als toerismetreffens worden afgelast. Uiteraard gaat ook de MCLB-VJMO openingswedstrijd in Stekene dit weekend niet door. Eerder waren de VLM-JMS en VMCF motorcrossen geannuleerd. In de laatste dagen van maart wordt bekeken of deze termijn uitbreiding nodig heeft.

Uw reacties

More MX Vintage news