Crossen in de achtertuin van Liam Everts?

Crossen in de achtertuin van Liam Everts?
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Wat als… KTM fabrieksrijder Liam Everts je uitnodigt in Lummen om samen te crossen in zijn achtertuin? Schrijf je nu in voor Red Bull Backyard Sessions en wie weet knal jij binnenkort op een KTM Freeride over de dirt track van de familie Everts!

Wheelies, stoppies, scherpe bochten pakken en ondertussen zoveel mogelijk zand laten opspatten… Op dinsdag 18 juli 2023 – een paar dagen voor de MXGP-gekte in Lommel – toont motorcrosser Liam Everts met plezier hoe het moet aan vijf uitverkoren fans tijdens Red Bull Backyard Sessions.

 

 

Dat is jouw ultieme kans op een exclusieve one-on-one experience met het MX2-talent in achtertuin van de familie Everts zelf. Wat je kan verwachten? Een onvergetelijke namiddag shredden met Liam Everts én vader Stefan, inclusief gouden tips & tricks, ijskoude Red Bull, leuke goodies, Red Bull Big Bob met de beste vibes en een heerlijke BBQ als afsluiter.

“Ik kijk er heel hard naar uit om 5 fans te verwelkomen bij mij thuis! Het wordt een epic namiddag, samen crossen in het bos hier. Ik hoop dat ik de winnaars zoveel mogelijk kan bijbrengen, maar we gaan ons vooral ook goed amuseren!” – Liam Everts

HOE WINNEN?

Om kans te maken op deze exclusieve ervaring met Liam Everts volstaat het om vóór vrijdag 30 juni via www.redbull.be/backyardsessions te laten weten waarom jij zou moeten winnen én wat je graag wil leren van Liam. Uit alle inzendingen selecteert de MX2-ster zelf z’n 5 favorieten. Voor je het weet knal je binnenkort op een KTM Freeride over de dirt track in de achtertuin van de familie Everts…

 

 

Tekst: Redactie
Foto’s: Red Bull Contentpool

Uw reacties

More MX Vintage news