Deelnemerslijst en uurschema Flutlicht Motocross Kleinhau (D)!

Deelnemerslijst en uurschema Flutlicht Motocross Kleinhau (D)!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Deze wedstrijd is er elk jaar daags na Hemelvaart en heeft intussen de cultstatus bereikt. Op vrijdag 31 mei 2019 zal MSC Kleinhau toe zijn aan hun 30ste organisatie van de roemruchte “Flutlicht Motocross”. De reeksen worden gereden op het fantastisch circuit “Am Raffelsberg”. 

Motorsportliefhebbers die deze wedstrijd niet kennen moeten zeker eens een kijkje gaan nemen in Kleinhau. Wat kan u ginder verwachten? Vanaf 18u20 ‘s avonds spannende vintage motocrossreeksen in alle gangbare categorieën inclusief de zijspannen, veel barbeques in het rennerspark, drie windturbines, een met muziek begeleid vuurwerk tijdens de pauze en daarna de tweede reeksen verreden onder kunstlicht. Tel er ook nog maar de ambiance en sloten bier in de feesttent bij om een realistisch totaalbeeld te krijgen van deze organisatie.

Het circuit zelf is één van de mooiste van Duitsland met een mooi panoramisch zicht voor de toeschouwers maar ook uitdagend voor de rijders. Die komen aangewaait uit gans Europa om deel te nemen. Onder de ingeschreven piloten zitten traditioneel een pak Belgen. Je kan ze vinden in de deelnemerslijsten hieronder. Je vindt er ook het uurschema van de reeksen. Kleinhau ligt op een fikse boogscheut van Düren op 170 km rijden vanuit Brussel. Dit is het GPS-adres: Brandenberger Weg, 52393 Hürtgenwald. Na de wedstrijd mag u van ons de resultaten en een pak beeldmateriaal verwachten.

Uurschema

Klasse 1 Twin Shock unter 48 Jahre

Klasse 2 Pre 65, 70, 78 über 60 Jahre

Klasse 3 Twin Shock über 48 Jahre

Klasse 4 Pre 65, 70, 78 unter 60 Jahre

Klasse 5 Seitenwagen Veteranen über 55 Jahre

Klasse 6 Youngtimer über 42 Jahre

Klasse 7 Seitenwagen Veteranen unter 55 Jahre

Klasse 8 Youngtimer unter 42 Jahre

 

 

 

Uw reacties

More MX Vintage news