Documentaire over Pierre Karsmakers start dinsdag

Documentaire over Pierre Karsmakers start dinsdag
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Aanstaande dinsdag 28 februari om 17:15u start op Omroep Brabant de uitzending van de 9-delige documentaire serie ‘LIFECYCLE’ over Pierre Karsmakers. Niek Pennings en Monique Fuchs  zijn de makers van deze documentaire over de motorcrosser.

Die zal te zien zijn op De Nederlandse regionale zender Omroep Brabant. Karsmakers maakte de sport mee groot door in de jaren ’70 de moeilijke beslissing te nemen om naar de VS te vertrekken. Door zijn bijdrage aan de sport werd hij in 2014 opegnomen in de AMA Motorcycle Hall of Fame. De nuchtere en bescheiden man vond zichzelf meerdere keren uit en probeert jong te blijven door nog elke week op de crossmotor te rijden.

 

 

Voor degene die Omroep Brabant niet kunnen ontvangen is er de mogelijkheid om de afleveringen online te bekijken na de uitzending. Die kan je bekijken op: https://www.omroepbrabant.nl/tv/programma/9900034/Pierre-Karsmakers’-Lifecycle

In de film komen naast Pierre zelf nog heel wat prominenten aan bod zoals Gerrit Does, Henk van Hulst, Willy Wientjes, Jan de Rooy, Bert Duursma, Marc Velkeneers, Joël Smets, Bruno Morselli, Danny LaPorte, Brad Lackey, Broc Glover, Doug Dubach en Chuk Sun.

Uw reacties

More MX Vintage news