ECMO beslist om ook dit jaar geen Classic MCdN te houden

ECMO beslist om ook dit jaar geen Classic MCdN te houden
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Voor het tweede jaar op heeft ECMO moeten besluiten om de CMCdN in Culitzsch, Duitsland op 11 september te annuleren. Dit met pijn in het hart wetende dat de rede het moet winnen van het sentiment. Op dit moment zijn er te veel onzekerheden voor de nabije toekomst, als gevolg van het virus.

De ECMO-organisatie over de beslissing: “Beperkingen, reisproblemen, vaccinaties ja of nee, testen, nieuwe uitbraken etc. En hoewel de MC Culitzsch zo graag een groot evenement wilde organiseren voor alle rijders uit de diverse landen, hebben we samen besloten om niet door te gaan, ook uit organisatorisch oogpunt voor de club. Want er hebben zich maar een paar landen met ook weinig teams ingeschreven. Volksgezondheid gaat voor sport, hoe erg of triest het ook is. Het verspreiden van een virusvariant behoort niet tot de activiteiten van de ECMO.

Het bestuur van de ECMO is met de organisatoren van de wedstrijden van 2021, Offenbach, Jinin, Ramonchamp en Culitzsch, in principe overeengekomen om het gehele programma van 2021 te verplaatsen naar 2022, in de hoop dat we dan verlost zijn van Covid-19 en al zijn varianten. De geplande CMCdN in Noord-Ierland in 2022, zal worden uitgesteld tot 2023.

Uw reacties

More MX Vintage news