Entry List ECMO Classic motocross in Netolice (CZ)!

Entry List ECMO Classic motocross in Netolice (CZ)!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Het Europees kampioenschap Classic motorcross (ECMO) is toe aan de derde en laatste wedstrijd. In Netolice wordt het slot verreden van een drieluik dat begin dit jaar startte in het Italiaanse Casale Monferrato. Daar liep het circuit en het rennerspark onder water waardoor de race werd afgelast.

Dat had gevolgen voor de resterende twee wedstrijden want er werd beslist om per locatie drie reeksen te rijden. En zo zal het schema dus ook verlopen in Netolice. Jan Blancquaert (reeks 50+) won de drie reeksen in Frankrijk en staat er het beste voor bij de Belgen. John Smeyers staat tweede in de tussenstand. Ook Björn Verdoodt doet nog mee voor de titel, hij moet in de reeks 30+ wel nog punten goed maken op leider David Riha die in Netolice aantreed in eigen gouw. In de oudste categorie 72+ is het Andre Dandoy die als derde in de rangschikking nog mathematische mogelijkheden heeft op de titel.

Op deze link kan u de deelnemerslijsten raadplegen voor CEC-3 in Tsjechië. Netolice ligt op 920 km rijden vanuit Brussel. Hou er rekening mee dat er in Duitsland erg veel wegwerkzaamheden zijn op de route Köln-Frankfurt-Neurenberg. Netolice ligt in de buurt van Strakonice, u wel bekend als de voormalige locatie van de CZ-fabriek. In het dorp volgt u de bordjes Motosport Klub Netolice.

De tussenstanden van de ECMO-competitie kan je raadplegen via deze link.

 

 

Uw reacties

More MX Vintage news