Entry List EK Classic motocross (ECMO) in Ramonchamp!

Entry List EK Classic motocross (ECMO) in Ramonchamp!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

We zouden kunnen stellen dat de wedstrijd in Ramonchamp de tweede race is in de ECMO-competitie maar niks is minder waar. De eerste wedstrijd in het Italiaanse Casale Monferrato werd namelijk afgelast door slecht weer. En zo wordt de organisatie in Ramonchamp dus de eerste confrontatie tussen de Europese Classic-piloten.

Ramonchamp ligt in de mooie Vogezen en is het decor van deze wedstrijd nu zaterdag 25 mei 2019. Als u in het dorpje aankomt doe dan zeker eens de moeite om even uit te stappen en een korte wandeling te maken want de Moezel kabbelt er dwars doorheen. De bron van deze rivier ontspringt trouwens enkele dorpjes verder aan de voet van de Bussang. Het circuit van Ramonchamp is bloedmooi en voorzien van lekkere hoogteverschillen. Morgen krijgt u trouwens beelden te zien van de omloop hier op MXVintage.

De afgelasting in Italië heeft gevolgen voor de indeling van de reeksen. Zo is er beslist om telkens drie reeksen te rijden per categorie om zo toch een homogene competitie te creeëren. Het aangepaste uurschema zie je onderaan dit bericht. Niet minder dan 24 Belgen reizen af om deel te nemen aan de reeksen. Ramonchamp ligt tussen Epinal en Belfort op 450 km rijden van Brussel. Het GPS-adres is: Rue de l’Etraye, 88160 Ramonchamp, Frankrijk. Opgelet! Het circuit is enkel toegankelijk met voertuigen die niet hoger zijn dan 3,70 meter.

 

EXCEPTIONAL TIME TABLE FOR CEC-2 AND CEC-3 2019
07:00 Enrolment/ Technical inspection
08:00 Training / Time Training 30+ 25 Min (15 min Training / 10 Min Time Training)
08:30 Training / Time Training 72+ 25 Min (15 min Training / 10 Min Time Training)
09:00 Training / Time Training 66+ 25 Min (15 min Training / 10 Min Time Training)
09:30 Training / Time Training 60+ 25 Min (15 min Training / 10 Min Time Training)
10:00 Training / Time Training 50+ 25 Min (15 min Training / 10 Min Time Training)
Start Indication by a board
10:30 Meeting of the Jury / Pause

Round 1
11:15 First leg 30+ 20 Min + 1 Lap
11:40 First leg 72+ 15 Min + 1 Lap
12:00 First leg 66+ 15 Min + 1 Lap
12:20 First leg 60+ 15 Min + 1 Lap
12:40 First leg 50+ 20 Min + 1 Lap

Round 2
13:05 Second leg 30+ 20 Min + 1 Lap
13:30 Second leg 72+ 15 Min + 1 Lap
13:50 Second leg 66+ 15 Min + 1 Lap
14:10 Second leg 60+ 15 Min + 1 Lap
14:30 Second leg 50+ 20 Min + 1 Lap

14.55 Pause

Round 3
15:25 Third leg 30+ 20 Min + 1 Lap
15:50 Third leg 72+ 15 Min + 1 Lap
16:10 Third leg 66+ 15 Min + 1 Lap
16:30 Third leg 60+ 15 Min + 1 Lap
16:50 Third leg 50+ 20 Min + 1 Lap
17:30 Meeting of the jury
18:00 Price giving winner of the day
20:00 Champions Ceremony After the third race.

Related Post

Uw reacties