Extra oldtimertraining op 4 juli in Genk!

Extra oldtimertraining op 4 juli in Genk!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Op donderdag 4 juli 2019 komt er een extra oldtimertraining op de Horensbergdam te Genk. De training is er specifiek voor oldtimers en wordt georganiseerd in de aanloop naar de BOTC-oldtimercross op zaterdag 6 juli.

De oldtimertrainingen zijn er al enkele jaren voorafgaand aan de eerste wedstrijd voor het BK oldtimercross maar nu werd beslist door AMC Genk om er eentje toe te voegen in het midden van het motorcrossseizoen. De training op donderdag 4 juli zal doorgaan (indien het weer het toelaat) vanaf 13u tot 17u. De poort zwaait open om 12u30. U kan u inschrijven in de kantine van het circuit. Indien de training doorgaat kunnen de piloten nadien blijven kamperen voor de wedstrijd van zaterdag 6 juli. Indien de training op donderdag niet kan plaatsvinden gaat het rennerspark open op vrijdag 5 juli om 14u.

De trainingen zijn er voor zowel voor binnenlandse als buitenlandse piloten. Toegelaten zijn alle solomotoren voor bouwjaar 1995. Geen zijspannen! Waar moet u zijn? Damstraat 5, 3600 Genk naast het bekende Kartingcircuit. Be there!

Foto intro: Piet Janssen

Uw reacties

More MX Vintage news