Foto’s: Team OVI met Jorge Prado en Jaak Vanvelthoven!

Foto’s: Team OVI met Jorge Prado en Jaak Vanvelthoven!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Elk jaar net voor de start van het Belgisch kampioenschap oldtimercross zetten we ons eigen motorcrossteam in de kijker. Sinds begin vorig jaar is ons Vintage Motorcrossteam ondersteund door OVI, de bekende fabrikant van voedingswaren uit Olen. Dit jaar probeerden we het team vanuit een andere hoek te belichten en betrokken we het heden met het verleden. Uiteraard moesten we heel wat telefoontjes en mailtjes doen maar uiteindelijk kregen we het voor elkaar om een hele leuke invalshoek te creëren.

Jorge Prado Garcia

En zo konden we een geweldige fotoshoot doen met ons zeskoppig motorcrossteam samen met Jorge Prado en Jaak Vanvelthoven. De gemeenschappelijke noemer is natuurlijk OVI. Jorge Prado Garcia van het Red Bull KTM Factory Racing Team is de regerende wereldkampioen MX2 en krijgt ook steun van het bedrijf uit Olen. De 18-jarige jongeman uit Spanje is een natuurtalent op de crossmotor en kon vorig jaar de Let Pauls Jonass kloppen in het wereldkampioenschap MX2.

Jaak Vanvelthoven

En dan is er natuurlijk Jaak Vanvelthoven. De snelle man uit Lommel is een icoon uit de jaren zeventig en wordt vereenzelvigd met sponsor OVI. Ook hij zag er geen graten in om tijd op te offeren en samen met Team OVI op de foto te gaan. De KTM’s van Jaak en Jorge werden in stelling gebracht samen met andere mooie decorstukken zoals een vintage pick-up van het type Ford F100. Die werd aangeleverd door Freddy Paesen waarvoor onze oprechte dank. Ook een dankwoordje aan Yves Englebert die zijn KTM 125RV meebracht om de shoot op te fleuren.

Team OVI zal ook dit jaar aanzetten met zes piloten in het BK Oldtimercross. Teammanager Danny Hermans hing vorig jaar de helm aan de haak en kon zich als dusdanig volledig toeleggen op het team. Om weer voltallig te zijn trok hij Werner Geurts aan om de kleuren van sponsor OVI te verdedigen. Hij zal aanzetten in de 125cc klasse en is al jaren een snelle jongen met bakken ervaring op een crossmotor.

Het OVI team

#24    Noël Jacobs          4T Open       Yamaha
#41    Marco Martens     Pré 73           BSA
#42    Patrick Verreckt   4T Open       Honda
#43    Werner Geurts     125cc             Kawasaki
#141   Jos Mewissen       4T Open       Suzuki
#159  Roger Jaemers     Pré 73            Husqvarna

Wij wensen het team een erg succesvol jaar toe en misschien vieren we dit jaar wel opnieuw een Belgisch kampioen. Dat huzarenstukje werd vorig jaar volbracht door Marco Martens. De BSA-beul uit Diepenbeek was erg sterk en regelmatig op de Engelse machine uit Birmingham.

Ook moeten we een dankwoordje richten aan MXGP-fotograaf Gino Maes. Hij maakte de meesterwerkjes en coördineerde de fotoshoot met zijn gekende flair vol met kwinkslagen. Verder danken we iedereen die ons een helpende hand bood om deze OVI-shoot tot een goed einde te brengen. De slogan van wijlen Jos Vanluyd klinkt nog altijd gelijk een klok: Want wat OVI maakt …………. dat smaakt!

 

 

Uw reacties

More MX Vintage news