Foto’s van de Vets MXdN in Farleigh Castle.

Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer
Foto: mxvintage

Foto: mxvintage

De wedstrijd in Farleigh Castle is afgelopen weekend gereden in omstandigheden die door fotografen als “exellent” bestempeld werden.  De juiste lichtinval, wat zon, wat modder en een bende kleurige piloten die met een hardnekkige grijns aan het gashendel draaiden was voor hen een feest.  En er zit nog groei op de grootste oldtimerwedstrijd ter wereld als je ziet hoe het over de koppen lopen was.  Mxvintage had ook een mannetje ter plaatse die het rennerspark afdweilde en zo deze site van de broodnodige foto’s voorzag.  Die vind je hier beneden.  In Farleigh Castle was er ook een ererondje weggelegd voor prominente rijders zoals John Banks en ook van Ivan Van Den Broeck die op dit legendarisch parcours samen met zijn Belgische kompanen de 1980 editie won van de Motorcross der Naties.

Ivan Van Den Broeck Foto: Eddy Nuyts

Ivan Van Den Broeck
Foto: Eddy Nuyts

Foto: Chris Monk

Foto: Chris Monk

Op het circuit zelf was Chris Monk aan het werk om alles vast te leggen met zijn camera.  Hij postte via Facebook twee albums van de mannen in actie.  Het eerste album vind je hier.  En het tweede vind je hier.

 

Op YouTube vonden we een video van de GoPro van Elliott Banks Browne met de “Big Bore” Honda CR500 aan het werk in Farleigh Castle.

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=toEeSLsy8AY[/embedyt]

Uw reacties

More MX Vintage news