Geen Namur Legend in 2020!

Geen Namur Legend in 2020!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De organisaties die er toe doen vallen als vliegen. De tweejaarlijkse wedstrijd Namur Legend zou normaal op 25 en 26 juli doorgaan maar de organisatie heeft wijselijk beslist om deze editie te annuleren. De vorige edities waren telkens een groot succes en werden verreden in de deelgemeente Erpent.

Dit liet de organisatie vandaag weten: Het is met pijn in het hart dat we de annulering van de 2020-editie aankondigen. We hadden gehoopt het evenement te kunnen handhaven, maar met het succes van de vorige edities lijkt het niet gepast om het vandaag te organiseren, gezien de gezondheidscontext en de opgelegde beperkingen.

De deelname aan de kosten wordt op verzoek aan u terugbetaald tot 35 €. Hetzelfde geldt voor de verschillende reserveringen voor posters en t-shirts. De resterende 5 €, als bijdrage aan de vereniging zonder winstoogmerk, zal worden gebruikt om de kosten voor het evenement in 2020 te dekken. U heeft de mogelijkheid om uw reeds gedane betalingen over te zetten naar het evenement in 2021. Stuur een e-mail naar tdmaterne@msn.com om uw keuze te valideren.

Uw reacties

More MX Vintage news