Geen wijzigingen in het OVI Vintage Team voor volgend jaar

Geen wijzigingen in het OVI Vintage Team voor volgend jaar
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Ons eigenste kleurrijke motorcrossteam zal in ongewijzigde vorm aan het starthek verschijnen in 2021. Hun sponsor OVI, welbekend van de slogan “wat OVI maakt dat smaakt”, zal het vijfkoppig team ook ondersteunen in 2021.

Dit jaar kwamen de piloten niet veel in actie door de gekende pandemie en moesten ze noodgedwongen hun activiteiten beperken tot enkele internationale wedstrijden (VMCN-Cup en de Talkessel Classics in Teutschenthal). Naar alle waarschijnlijkheid zal dat in 2021 weer wat beter lukken en kunnen de mannen in hun geel/rode outfit weer vlammen in het BK Oldtimercross en de internationale races. Zo staat, indien de pandemie het toelaat, de Vets MXdN in Farleigh Castle op de agenda van enkele teamleden en die confrontatie is er zeker eentje om naar uit te kijken.

Teammanager Danny Hermans leidt als vanouds alles in goede banen voor het OVI Vintage Motocross Team. Wij wensen Jos Mewissen, Noël Jacobs, Werner Geurts, Marco Martens en Ronny Lambrechts dan ook veel succes toe in het komende jaar.

Uw reacties

More MX Vintage news