Honda Park wordt Harley Davidson Adventure Centre Benelux

Honda Park wordt Harley Davidson Adventure Centre Benelux
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Het alom bekende Honda Park in Olmen kreeg recent een nieuwe functie. Voortaan heet deze locatie het Harley Davidson Adventure Centre Benelux.

In het Adventure Centre leren de gecertificeerde offroad-instructeurs je de technieken, tips & tricks van probleemloos en veilig offroad-rijden. En na alle oefeningen breng je het geleerde in de praktijk tijdens een mooie adventure-rit door de bosrijke omgeving van Balen.

 

 

Je doet alle oefeningen en maakt de adventure-rit met de nieuwe Harley-Davidson Pan America Special. Dit eerste Adventure-Touring model van Harley-Davidson staat garant voor avontuur, gebruiksgemak en verbluffende offroad-capaciteiten. Gebruik van deze veelzijdige motorfiets is inbegrepen bij de prijs.

Het terrein in Balen is maar liefst 13 hectaren groot en is ideaal om je vaardigheden in het offroad-rijden bij te schaven. In het Adventure Centre staan tien Pan America’s klaar om vuil gemaakt te worden. Eerder werd er al een soortgelijk opleidingscentrum opgericht in Wales en nu is er dus ook eentje in ons land. In de voormiddag leer je op het terrein omgaan met de Pan America van het merk om dan in de namiddag een flinke rit te doen met asfalt en off road. Je ontvangt na de lessen een getuigschrift.

 

 

Het gloednieuwe H-D Adventure Centre ligt in Balen, in het Noorden van België, vlakbij de Nederlandse grens. Dit unieke, 13 hectare grote offroad-terrein is de perfecte locatie om te leren rijden op onverharde ondergrond. Van single tracks tot gravelpaden en hellingen, het terrein heeft alles om jou te helpen een betere rijder te worden. Bovendien liggen er in het prachtige Kempense landschap nog talloze mooie offroad-wegen door de bossen.

 

 

Een cursus Adventure rijden wordt telkens met maximaal 8 personen gedaan om iedereen een individuele benadering te kunnen geven. Er zijn dagen voor Nederlandstalige rijders en ook voor Franstaligen. Alle info vindt je terug op hun website: https://hdadventurecentre-benelux.com

Foto’s: Harley Davidson

Uw reacties

More MX Vintage news