Horensbergdam in Genk gaat open: zo reserveer je je plek!

Horensbergdam in Genk gaat open: zo reserveer je je plek!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Druppelsgewijs gaan de motorcrossbanen in ons land weer open voor trainingen. Ook AMC Genk maakt zich klaar op te heropenen op zaterdag 9 mei. U zal uw training moeten reserveren via de website en een tijdstip kiezen. Het circuit gaat open voor zowel motorcrossers als trialrijders.

Het staat buiten kijf dat de trainingen zullen verlopen onder strikte voorwaarden. Die sommen we hieronder op:

1) Reserveren via reservatieformulier is verplicht .

2) Er worden maximum 60 MX-rijders toegelaten op het domein verdeeld in 3 groepen(1 groep=max. 20rijders) en dit zowel in de voormiddag 8u30 als in de namiddag 13u00.

3) De kantine is gesloten. Gebruik van toilet en mogelijkheid tot handen wassen is voorzien in de twee rode sanitaire cabines aan de kantine.

4) Verplicht social distancing van 1,5m te respecteren! Enkel rijders die onder hetzelfde dak wonen mogen met 1 voertuig komen en zich op de parking op dezelfde parkeerplaats bevinden. Samenscholing op het terrein is verboden.

5) Er wordt slechts 1 volwassen begeleider toegestaan per rijder. Deze begeleider is een vaste begeleider op de 4 volgende terreinen : GENK-LOMMEL-OLMEN-LILLE.

6) Buiten de rijder en zijn volwassen begeleider worden er geen andere personen toegelaten op het terrein zelfs niet van hetzelfde gezin. Alleen kinderen die gereserveerd hebben worden toegelaten op het terrein.

7) Wanneer er een wachtrij wordt gevormd voor de poort mag men het voertuig niet verlaten.

8) Verplicht bevestigingsmail en ID (identiteitskaart) van de rijder en ID van de volwassen begeleider te tonen aan de ingang van het MX terrein. (hou deze documenten klaar, dit vermijdt lange wachttijden)

9) Indien de rijder en de volwassene begeleider zich in 1 voertuig mogen en kunnen verplaatsen is 1 bevestigingsmail voldoende. Indien dit niet kan of mag dient de volwassen begeleider zich met een kopie van de bevestigingsmail en zijn ID (identiteitskaart) aan te bieden aan de ingang van het MX-terrein.

10) Na aanmelding aan de ingang van het MX terrein begeef je je met het voertuig naar de aangeduide parkeerplaats.

11) Nadat het voertuig staat geparkeerd begeeft de rijder zich naar de inschrijvingskiosk. De rijder brengt zijn bevestigingsmail, ID, briefomslag met gepast geld en het (gebruikelijke dagelijks in te vullen) AMC-Genk inschrijvingsformulier met het reeds bestaande reglement ingevuld en ondertekend mee. Dit formulier wordt overhandigd bij het binnenrijden. Voorzie je eigen balpen voor invullen en ondertekenen van dit formulier.

12) Elke rijder (volwassen, kind en +60jaar) dient €20,00 te betalen. De betaling gebeurt door 20,00€ gepast in een open briefomslag af te geven aan de inschrijvingskiosk. (verplicht)

Ga naar de website van AMC Genk en druk op de knop reserveren/reservation om het formulier te openen.

Foto: archief

Uw reacties

More MX Vintage news

 • VIDEO: de GP 250cc van Italië is voor de Belgen

  VIDEO: de GP 250cc van Italië is voor de Belgen

  Dit zijn nog eens geweldige beelden van wijlen zesvoudig wereldkampioen Joël Robert in zijn beste periode. Hij verslaat  Sylvain Geboers, Roger De Coster en andere legendarische pioniers, waaronder de Brit …
 • VIDEO: is de Honda CR500 de beste crossmotor ooit?

  VIDEO: is de Honda CR500 de beste crossmotor ooit?

  Het staat buiten kijf dat de Honda CR500 een legende geworden is. Deze rode raket is samen met enkele soortgenoten één van de meest iconische crossmotoren ooit. Maar in de …
 • 12 Vragen aan Joël Smets

  12 Vragen aan Joël Smets

  Heel wat wereldtoppers passeerden hier eerder de revue en uiteraard kan ook Joël Smets niet ontbreken aan dit steeds langer wordende lijstje. De Leeuw van Dessel trok heel wat tijd …
 • VIDEO: buurtbewoners HondaPark organiseren petitie voor behoud

  VIDEO: buurtbewoners HondaPark organiseren petitie voor behoud

  Het lijkt erop dat het intrekken van de vergunning van het motorcrosscircuit in Olmen een serieuze wake-up call is voor iedereen die rechtstreeks en onrechtstreeks betrokken is met de sport. …
 • VIDEO: het pionierswerk van Jacky Martens

  VIDEO: het pionierswerk van Jacky Martens

  Elke motorcrossliefhebber met wat jaren op de teller herinnert zich het moment wanneer Jacky Martens beslist om over te stappen op een Husqvarna met een viertaktmotor. Dat was begin jaren …