Info en uurschema BOTC12 oldtimercross in Koningshooikt!

Info en uurschema BOTC12 oldtimercross in Koningshooikt!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Na een weekendje pauze is het weer tijd voor de twaalfde wedstrijd van het Belgisch kampioenschap oldtimercross. Deze vind plaats op zaterdag 11 augustus op een iconische locatie, namelijk ’t Fort van Koningshooikt. De oldtimerpiloten zijn hier al jaren te gast en deze locatie valt natuurlijk bij iedereen in de smaak door zijn unieke omgeving.

De omloop is een “oldschool” circuit, ideaal voor een BK oldtimercross. Het JBF-team en de VMCF maken van deze wedstrijd alweer een hoogstandje. De omloop zal net als vorig jaar helemaal aangelegd worden, er zal tijdig gesproeid worden zodat de omloop klaar is voor een fijn crossweekend. Er verdween één bocht uit het circuit en zo is er een recht stuk bijgekomen. ’t Fort heeft een grote aantrekkingskracht op vintagecrossers want telkens zijn er heel wat gegadigden uit het buitenland die hier op dit mooi circuit komen rijden. Uiteraard geldt deze wedstrijd ook voor het VMCF Oldtimercross Regelmatigheidscriterium.

Wij moeten u niet vertellen dat gezien de droogte er geen vuur mag gemaakt worden. De plaatsen voorzien voor handelaars, het JBF-team en de VMCF dienen vrij gehouden te worden. Er mag niet afgespannen worden voor donderdagavond 17u00! Er mag ook niet in de tunnel van ’t Fort gereden worden en dus moeten de machines geduwd worden. De kantine is open vanaf vrijdagavond 10 augustus om 17u00. Er zal een film te zien zijn van de jaren 80&90. Op zaterdagavond bouwen we vanaf 21u30 een feestje met DJ Robby (gekend van La Rocca).

Inschrijven op vrijdagavond kan in de kantine tussen 20u en 21u15. Op zaterdagochtend 8 juli kan er ingeschreven worden tussen 7u30 en 9u15. Het GPS-adres is: Donderheide, 2500 Koningshooikt – Lier. De afdrukbare timing kan je hier downloaden.

 

Uw reacties

More MX Vintage news