Info en uurschema BOTC15 oldtimercross te Kersbeek!

Info en uurschema BOTC15 oldtimercross te Kersbeek!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Nu zaterdag 8 september verhuist de oldtimerkaravaan naar het mooie dorpje Kersbeek. Daar zijn de vintagecrossers te gast bij de familie Coen voor hun 15de wedstrijd van het Belgisch kampioenschap oldtimercross. De panoramische omloop in de buurt van Bekkevoort wordt klaargestoomd voor een flink robbertje motorcross met oude motoren.

Deze VMCF-wedstrijd zal trouwens ook meetellen voor het VMCF Oldtimers Regelmatigheidscriterium. Het is al voor de vierde keer dat we te gast zijn op de mooie omloop van Kersbeek. Inschrijven kan op vrijdagavond tussen 20u30 en 21u15 en op zaterdagochtend tussen 07u30 en 09u15. Zaterdagavond is er om 19u00 kip aan ’t spit gevolgd door een optreden van coverband “Spikes” vanaf 21u00. Inschrijven voor het eten doe je op 0495/81 36 09. Ambiance gegarandeerd.

Er zijn door de IMBA-wedstrijd van zondag extra jeugdreeksen toegevoegd op zaterdag. Op zaterdag kan er vrij getraind worden vanaf 15u30. De afdrukbare timing kan je hier downloaden. Het GPS-adres is: Langstreepstraat, 3472 Kersbeek (Kortenaken).

Vergeet ook niet in te schrijven voor de Team Trofee te Wambeek die plaats vind op zaterdag 22 september. Vul het inschrijvingsformulier in en geef het af aan Leo Thomas op de VMCF-wedstrijden. Alle details van de wedstrijd kan je hier nalezen.

 

Uw reacties

More MX Vintage news