Info en uurschema BOTC16 oldtimercross Broechem!

Info en uurschema BOTC16 oldtimercross Broechem!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Het motorcrossjaar loopt op zijn laatste benen want we zijn toe aan de 16de race van het BK oldtimercross. Deze keer zijn we te gast bij de Stroeckxvrienden in Broechem en wordt er gereden onder de vleugels van de JMS op zaterdag 15 september 2018. De oldtimers zijn te gast op de gekende omloop waar snelheid en behendigheid nodig zijn om hoog te scoren.

De omloop in Broechem ligt er elk jaar piekfijn bij en de organisatie is om van te smullen. De weergoden hebben beloofd hun best te doen dus wordt het daar in de buurt van Ranst alweer een prachtig dagje oldtimercross. De wedstrijd zal buiten het Belgisch kampioenschap ook punten opleveren voor de begeerde Eddy’s oldtimers Trophy. Inschrijven voor de oldtimercross van zaterdag doe je de ochtend zelf in de feesttent tussen 7u en 9u. De huldiging vind ook plaats in de tent start ongeveer 30 minuten na de tweede reeks pré 92. De afdrukbare timing kan je hier downloaden.

Op vrijdagavond is er een kaartprijskamp in de tent. Inschrijven doe je vanaf 19u30, de kaartwedstrijd begint om 20u. Op zaterdagavond is er muziek en ambiance in de feesttent na de prijsuitreiking. Het GPS-adres is: Van Den Nestlaan, 2520 Ranst – Broechem.

Team Trofee Wambeek

Vergeet ook niet in te schrijven voor de Team Trofee te Wambeek die plaats vind al volgend weekend (op zaterdag 22 september). Vul het inschrijvingsformulier in en geef het af aan Leo Thomas op de oldtimercross. Alle details van de wedstrijd kan je hier nalezen. Van de organisator van de Team Trofee konden we vernemen dat er reeds 11 teams zijn ingeschreven.

Uw reacties

More MX Vintage news