Inschrijvingen Farleigh Castle Vets MX openen op 1 februari

Inschrijvingen Farleigh Castle Vets MX openen op 1 februari
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Het evenement van 2023 zal plaatsvinden in Farleigh Castle in het weekend van 9 en 10 september. Na het succes van 2022 en om elk mogelijk misverstand over welk evenement dit is te vermijden, zal de naam van het evenement Farleigh Castle Vets MX zijn.

De Nations Team races blijven volgens het succesvolle format van 2022 met teams bestaande uit een mix van TwinShock en Evo-machines. Voorrang wordt opnieuw gegeven aan teams uit erkende FIM-landen, met de gebruikelijke races in de ondersteuningsklasse waaraan alle rijders kunnen deelnemen.

 

 

Hoewel de kosten zijn gestegen in verband met de organisatie van het evenement, zal het inschrijfgeld hetzelfde blijven als in 2021 en 2022. Er wordt gewerkt aan een nieuwe website met de nieuwe naam, die binnenkort live zal gaan. Zoals gebruikelijk gaan de inschrijvingen op 1 februari open. De details verschijnen hier in de week van 23 januari. Vorig jaar wonnen de Belgen de wedstrijd met het team van Danny Scheers. Dat werd bevolkt door tweevoudig wereldkampioen Steve Ramon, Laurent Lacasse, Filip Van Dijck en Wim Couwberghs.

Foto: Adam Duckworth

Uw reacties

More MX Vintage news