Kijk hier gratis naar de VMXdN in Foxhill

Kijk hier gratis naar de VMXdN in Foxhill
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Morgen en overmorgen staan vele ogen gericht op de nieuwe vorm van de VMXdN die wordt gereden op het haast mythische circuit van Foxhill in het Verenigd Koninkrijk. De nadruk ligt er op het rijden met EVO-machines. Organisatoren Dave King en Doc Wob kondigden gisteren aan dat de tweedaagse live kan bekeken worden via het internet. 

De livestream zal worden uitgezonden via het YouTube kanaal van MXN-TV. MXN-TV heeft een succesvol eerste jaar gehad met het live streamen van Britse Motocross evenementen. Na te zijn begonnen met het verslaan van de MX Nationals tijdens de Covid pandemie in 2020 en vervolgens door 2021, werd MXN-TV begin 2022 officieel gelanceerd door het live streamen van de Hawkstone International met meer dan 200.000 views in meer dan 45 landen.

De machines voor Team USA geprepareerd door Doc Wob

De live stream van de VMXdN Foxhill zal zaterdagochtend vanaf 10 uur (lokale tijd) te zien zijn op MXN-TV’s Youtube kanaal en Facebook. Op zondag start de stream al om 9u. De VMXdN zal gratis te bekijken zijn dankzij de steun van toonaangevende motorcrossmerken, Bell Helmen, Fly Racewear, Oakley, Seven, RFX en Michelin Banden. De presentatoren Jeff Perrett en Ben Rumbold zullen de actie volgen en de rijders en gasten uit de industrie zullen de stand bezoeken voor een praatje. Het team zal ook verslag uitbrengen vanuit de paddock.

De wedstrijd kan je bekijken via de livestream hieronder. Kijk hier wie er er allemaal achter het starthek verschijnt.

 

Uw reacties

More MX Vintage news