Line-up OVI Vintage Motorcross Team blijft ongewijzigd

Line-up OVI Vintage Motorcross Team blijft ongewijzigd
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Ons eigenste kleurrijke motorcrossteam zal in ongewijzigde vorm aan het starthek verschijnen in 2022. Hun sponsor OVI, welbekend van de slogan “wat OVI maakt dat smaakt”, zal het vijfkoppig team ook ondersteunen in 2022.

De voedingsfabrikant uit Olen is sinds 2018 sponsor van het bekendste vintage motorcrossteam van het land. Na twee moeilijke jaren voor de motorcross en het bedrijfsleven zijn we blij dat OVI onverminderd door gaat met het ondersteunen van ons team. Voor het vijfde jaar op rij zal deze sponsor steun leveren aan Jos Mewissen, Noël Jacobs, Marco Martens, Werner Geurts en Ronny Lambrechts.

Teammanager Danny Hermans:Het is een zaligheid om met OVI samen te werken. Net als in de seventies heeft het bedrijf nog steeds een boontje voor motorcross en daar zijn we heel erg blij mee. We gaan er in 2022 weer een flinke lap op geven en hopen op enkele titels in het BK Oldtimercross.” Enkele rijders zullen ook de kleuren van OVI verdedigen op grote internationale wedstrijden zoals in Farleigh Castle (UK), Foxhill (UK), Teutschenthal (D) en Orp-Le-Grand (B).

 

Uw reacties

More MX Vintage news