Het Maico MX Team Transverhaegen einde seizoen 2017 BOTC.

Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Wel en wee van een jaar Oldtimercross Maico MX Team Transverhaegen.

Eddy Nuyts

Eddy Nuyts

Het seizoen van het Belgian Oldtimer Championship (BOTC) met 18 Belgische wedstrijden is reeds ruim een maand geleden geëindigd. Ook de huldiging van de kampioenen van het BOTC is al achter de rug.

Ivan Van Den Broeck

Ivan Van Den Broeck

Zoals verwacht mocht het Maico MX Team Transverhaegen, onder leiding van de teammanager Walter Verhaegen 2 kampioenen vieren. Namelijk Ivan Van Den Broeck (nr 7) bij de klasse pré 77 +55 jaar en Peter Driessen (nr 6) bij de klasse twinshocks -50 jaar. Beiden reden uitmuntend, domineerden ruim hun categorie en wonnen de meeste wedstrijden. Bovendien werden zij ook nog primus in de Eddy’s Oldtimer Trofee van de wedstrijden bij JMS.

Jani Adamandopoulos

Jani Adamandopoulos (nr 75) bij de klasse twinshocks -50 jaar, Eddy Nuyts (nr 34) bij de klasse twinshocks + 55 jaar konden niet alle wedstrijden rijden en eindigden respectievelijk 9de en 7de in het kampioenschap. Kenny Nuyts bij de klasse pré 77 -55 jaar reed slechts enkele malen met een dagvergunning en behaalde dan ook geen punten voor het kampioenschap.

Peter Driessen

Peter Driessen

Teammanager Walter Verhaegen zorgde voor ondersteuning met de hulp van de volgende sponsors: transport- en distributiebedrijf Transport Verhaegen, olieproducten Denicol Lubricants, bandencentrale Lubaco, verkoop en onderhoud bedrijfsvoertuigen Gregoor Iveco, reclamebedrijf GG Design, luchtfilters Twin Air, onderdelen voor vrachtwagens Beneparts bvba, restaurant De Engel en draai- en freeswerkbedrijf APM. Met dank aan deze mensen vanwege het ganse team.

Het is nu tijd om alle eventuele achterstallige klussen thuis af te werken en in de loop van de winter de motor weer te prepareren voor 2018. Benieuwd wat de toekomst brengt voor het Maico MX Team.

Kenny Nuyts

Kenny Nuyts

Uw reacties

More MX Vintage news