Michelin presenteert de fonkelnieuwe Starcross 6

Michelin presenteert de fonkelnieuwe Starcross 6
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Lange tijd waren motorcrossers aangewezen op de Starcross 5 van de Franse bandenfabrikant. Die band was een erg goede all-round motorcrossband maar nu de Starcross 6 er is spreken ze bij Michelin van een andere dimensie.

Michelin heeft zijn nieuwste gamma motorcrossbanden gelanceerd, de nieuwe Starcross 6, die werd ontwikkeld in samenwerking met professionele toprijders van internationaal niveau. Het Michelin Starcross 6 gamma is beschikbaar in alle populaire maten en dekt 100% van de motocrossmarkt voor volwassenen.

Het zal bestaan uit vijf verschillende versies om aan alle soorten pistecondities en rijdersvoorkeuren te voldoen: Medium/Zacht, Medium/Hard, Hard, Zand, en Modder (alleen achter). Deze zullen vanaf maart tot en met juli 2022 bij de dealers verkrijgbaar zijn, afhankelijk van de versie en de geografische regio.

In vergelijking met zijn voorganger, de Starcross 5, maakt de nieuwe Starcross 6 gebruik van technologieën ontwikkeld in de R&D-centra van Michelin en verfijnd op circuits over de hele wereld om 16 procent meer tractie en 19 procent meer duurzaamheid te bieden. Deze verbeteringen betekenen dat rijders hun motoren tot hogere prestatieniveaus kunnen opdrijven, terwijl ze tegelijkertijd profiteren van banden die langer meegaan.

Uw reacties

More MX Vintage news