Motorcrossbrillen: Dit zijn de zes beste op de markt!

Motorcrossbrillen: Dit zijn de zes beste op de markt!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Nu de winter er aan komt kunnen motorcrossers nadenken over andere dingen dan racen. De komende maanden besteden ze tijd aan de motor, de sponsors en hun outfit. Een onderdeel van uw kledij dat onderhevig is aan slijtage is zeker de bril. Een crossbril krijgt de impact van stenen, zand, stof, modder en uw zweet te verwerken en gaat na een lang seizoen achteloos de sporttas in. De bescherming van uw zicht en uw ogen zijn erg belangrijk en daarom helpen we u op weg. 

Neem even de tijd om uw motorcrossbril te inspecteren op schade. Meestal is de lens aan vervanging toe na een jaar intensief racen. Is uw bril op leeftijd dan is de kans groot dat u geen geschikte lens meer vindt. Dat geldt zeker voor de budgetmerken die om de haverklap hun design veranderen. Kies bij vervanging van de lens voor een model met roll-off. Het type met tear-off is al enkele jaren verboden. Ook kan het schuimrubber op het montuur aangetast en versleten zijn. Het is het zachte gedeelte rond het montuur dat uw aangezicht raakt en zweetdruppels absorbeert. Besef dat een goede bril niet alleen zweetdruppels absorbeert maar ook afvoert. En dat de lensvervanging bij een moderne bril erg eenvoudig verloopt doormiddel van een sluitsysteem.

Overweeg om sowieso voor een nieuwe bril te gaan omdat de onderstaande modellen een veel beter absorberend en vochtafdrijvend vermogen hebben. Besef dat motorcrossbrillen de laatste vijf jaar een grote evolutie ondergingen. Door uw oude bril te blijven gebruiken ontzegt u uzelf veel draagcomfort. Denk er ook aan dat de band die een bril op zijn plaats moet houden rond de helm rek kan vertonen. Wij helpen u met uw keuze en tonen u vijf topmodellen. Deze brillen worden gedragen in het wereldkampioenschap en voldoen aan de strengste eisen. Klik op elke afbeelding om naar de website van de fabrikant te gaan.

Shott Iris

Fox Vue

Scott Prospect

Leatt Velocity 6.5

Oakley Airbrake

100% Armega

 

 

 

Uw reacties

More MX Vintage news