MXVintage zoekt een redacteur

MXVintage zoekt een redacteur
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Wij houden van snelheid op noppen! Het is dan ook prettig om te mogen aankondigen dat MXVintage de snelst groeiende motorsite van het land is. Vorig jaar was er een groei van 23 percent en dat is spectaculair.

De site is de enige die specifiek over vintage motorcross bericht, niet alleen over de Belgische wedstrijden maar ook over alle competities wereldwijd. Naast de wedstrijden lees je bij ons technische artikels en ook over de geschiedenis van de motorcross.

De uitdrukking “vroeger was alles beter” geldt zeker voor de motorcross. De Belgen waren decennialang heer en meester. Specifiek over de geschiedenis van de motorcross zoeken we een redacteur die regelmatig een stukje schrijft over hoe het vroeger was.

 

 

De website blaast op 1 maart acht kaarsjes uit en is sinds 2015 flink gegroeid. Het aantal lezers is sinds 2015 verdrievoudigd, vorig jaar hadden we maar liefst 133.000 lezers! Dat vereist dus een paar helpende handen die de bestaande redactie zal vervoegen.

Wie zoeken wij?

Een persoon die, net als de andere redacteurs, motorcross zien als “a way of life”. Ben jij begeesterd door de sport en weet je veel te vertellen over de cross, de GP’s en de grote internationale wedstrijden van toen? Ben je goed in schrijven en kan je overweg met Microsoft Word? Dan ben jij onze man of vrouw.

Wil jij deel uitmaken van een sterk team van mensen gebeten door de sport? Of je hebt vragen over het reilen en zeilen als redacteur? Reageer dan met een mailtje naar danny.hermans@motocrossmag.be

Uw reacties

More MX Vintage news