Nacht der Kampioenen: dit moet je weten.

Nacht der Kampioenen: dit moet je weten.
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Nu zaterdag 29 oktober staat de “Nacht der Kampioenen” op het programma. In Cultuurcentrum Elckerlyc zullen alle Belgische kampioenen oldtimercross officieel gehuldigd worden. Wij wandelen even door de details van dit grandioos feestje. 

Place to be is Cultuurcentrum Elckerlyc, Pastorijstraat 4, 3500 Sint-Lambrechts-Herk (Hasselt). De deuren zwaaien open om 19u en om 22u start dan de huldiging van de rijders. Er is voldoende parking aanwezig maar daarvoor volg je best onderstaande richtlijnen. Er zijn een aantal parkeerplaatsen op de parking van de Elckerlyc zelf maar die zijn voorbehouden voor personenwagens. De mobilhomes kunnen parkeren op de parking van de De Berlaymontstraat ter hoogte van de KBC-bank. Deze is het meest geschikt voor mobilhomes. Dat is op 100 meter van de feestzaal. Ook het grasveld van de De Berlaymontstraat, en de Paenhuisstraat kunnen gebruikt worden als parking.

Ook de Billingenstraat (recht tegenover de Elkcerlyc) is geschikt om te parkeren voor personenwagens en mobilhomes. Dan zijn er ook nog enkele plaatsen beschikbaar op de parking van Reno Span ter hoogte van de Sint-Truidersteenweg 572. Het onderstaand kaartje geeft in het groen aan waar er kan geparkeerd worden.

 

Uw reacties

More MX Vintage news