Nieuws van de BOTC Kampioenenviering in Tongeren!

Nieuws van de BOTC Kampioenenviering in Tongeren!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De laatste race van het Belgisch kampioenschap in Reet viel letterlijk in het water. De wedstrijd kon niet plaatsvinden, de omloop was niet berijdbaar door de overvloedige regenval in de nacht van vrijdag op zaterdag. Het gevolg is dat de aankondiging en het uitdelen van de uitnodigingen voor het kampioenenbal op zaterdag 19 oktober 2019 in Tongeren niet is gebeurd.

Tot overmaat van ramp bleek er ook een computerprobleem te zijn waardoor de reeds ingeschreven personen van de lijst verdwenen. Daarom doen we aan jullie allen de volgende oproep.

  • Schreven jullie al in bij Jean en Micheline Poesmans dan vragen wij u om dit opnieuw te doen.
  • Omdat de uitnodigingen van het Kampioenenbal niet konden worden uitgedeeld op de wedstrijd in Reet vragen wij jullie om dit bericht massaal te delen via Facebook. Zo krijgt iedereen toch nog de gelegenheid om zich in te schrijven voor dit fantastisch feest.

Op dit feest worden de eerste vijf van het Belgisch Kampioenschap Oldtimercross gehuldigd samen met de laureaten van Eddy’s Oldtimer Trophy. Het eetfestijn start stipt om 18u. Om 22u30 zal dan de huldiging plaatsvinden gevolgd door een geweldige party. De prijsuitreiking zal zoals altijd gedaan worden met de samenwerking van één of meerdere straffe motorcrossers uit het verleden. Volwassen betalen 32€, kinderen beneden 12 jaar betalen 15€ en voor kinderen beneden de 6 jaar is het gratis. Inschrijven doe je voor 10 oktober bij Jean en Micheline Poesmans. Je kan mailen naar poesmans@skynet.be of bellen naar 0479/75 36 04.

Het feest gaat door in Zaal Volksontwikkeling, Jekerstraat 59, 3700 Tongeren op zaterdag 19 oktober 2019. We starten stipt om 18u.

Uw reacties

More MX Vintage news