Nieuws van het International Motocross Museum!

Nieuws van het International Motocross Museum!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Ergens in Chicago komt er binnen afzienbare tijd een groot motorcrossmuseum. Het is het project van verzamelaar Terry Good. Onlangs berichten we nog over de collectie van Roger De Coster die naar het museum zal verhuizen. De bezieler van dit groots project geeft een update over de vooruitgang van de plannen.

Terry Good: “We hebben overuren gemaakt voor het museumproject en er is de laatste maanden veel veranderd. Meer dan 30 fabrieksmotoren zijn overgenomen en zullen binnenkort hun weg vinden naar Chicago. Samen met de crossmachines zijn er een pak trofeeën, uitrusting, reserveonderdelen en andere verbazingwekkende memorabilia uit vervlogen tijden die een plaatsje krijgen in ons museum. Ik zal binnenkort een aankondiging doen over welke nieuwe dingen onderweg zijn van over de hele wereld. Dit wil je zeker horen … het is echt gaaf.

We zijn bezig met het plannen en ontwerpen van de plattegrond en displays. Het zal iets langer duren dan we oorspronkelijk dachten, maar het wordt echt fantastisch. We zijn nog steeds ver verwijderd van ons doel van ingezamelde $$$-fondsen om het interieur/de tentoonstellingen te bouwen. Dus de volgende stap is het plannen van een fondsenwervend diner met de aanwezigheid van motoren en verschillende voormalige kampioenen van over de hele wereld. Dit wordt een episch evenement en een kans om legendes van de sport te ontmoeten zoals Roger De Coster, Joel Robert, Bob Hannah, Ake Jonsson en vele anderen. We zijn er mee bezig en zullen zo vlug mogelijk aankondigen.

Foto: mxworksbike.com

Uw reacties

More MX Vintage news