Nieuws van het VLM bestuur

Nieuws van het VLM bestuur
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Na de aankondiging van de afgelasting, een gevolgen van de maatregelen genomen door de overheid om het Coronavirus af te remmen, bleef het een tijdje stil vanuit VLM/JMS. Voorzitter Eddy Houtmeyers verspreidde vandaag echter een open brief.

“Wetende dat wij op dit moment nog altijd niet aan motorcrossen toe zijn, zijn wij toch al bedachtzaam voor hetgene zou kunnen komen. Laat ons inderdaad al in de veronderstelling dat wij ook in de maand mei nog niet aan organiseren toe zijn. Maar toch hebben we samen met onze mensen van VLM/JMS (bestuur en organisators) al bepaalde scenario’s aangemaakt, om van start te kunnen gaan indien de mogelijkheid er is.”

Wat wil dit zeggen ?

“We hebben samen met de organisators al gaan bekijken wat mogelijk is om de data te verschuiven, en hierdoor het seizoen te verlengen en daarbij ook de kampioenschappen. Hierbij is ook gedacht aan verschillende data, want wanneer hier terug van start kan gegaan worden is een vraagteken. Dus wanneer dit gaat zijn, weten wij ook niet.”

“Maar je mag er zeker van zijn, als het startsein gegeven zal worden dan zijn wij er klaar voor. Het onderhoud met de mensen van onze organisaties, brengt mij tot een grote medewerking van hun kant. We houden de nodige communicatie open met alle betrokken partijen, waarbij ook de gemeentebesturen, de verzekeringsmakelaars, de eigenaars van terreinen, enz…..”

Maar vooral: samen staan we sterk en laat ons elkaar steunen door de maatregelen op te volgen en daardoor onze sport/hobby terug mogelijk te maken.

Volhouden motorcrossliefhebbers!

Jullie voorzitter,

Eddy Houtmeyers

Uw reacties

More MX Vintage news