Nu zaterdag grootse opening Yamaha dealer De Baets Motors & More!

Nu zaterdag grootse opening Yamaha dealer De Baets Motors & More!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De naam Danny De Baets doet bij veel MX-fans een belletje winkelen. Danny was in de jaren ’90 één van de beste amateurs van ons land. Met zijn autobedrijf (Suzuki, SsangYong, MG, Maxus) is hij bovendien al lang sponsor van het Yamaha MX2 fabrieksteam. Dit weekend gaat een droom in vervulling voor de rasondernemer want hij opent in Hasselt een gloednieuw Yamaha dealership: De Baets Motors & More!

Gezien het mooie en volledige gamma van Yamaha zal De Baets Motors & More zich richten op alle motorliefhebbers van scooters, over adventure, touring, sport tot naked én jawel ook crossmotoren.

Ook de quads en side-by-sides van Yamaha maken deel uit van het aanbod. Naast de verkoop en het onderhoud van Yamaha kan je er ook terecht voor kledij en accessoires. Uiteraard van Yamaha maar ook van o.a. Alpinestars!

Het mooie, moderne pand en al het fraais dat wordt aangeboden zijn  sowieso een kijkje waard. Nu zaterdag is het zeker de moeite om langs te gaan tijdens de grootse opening! Danny: “We hebben veel goesting om er in te vliegen en zo’n openingsweekend is dan ideaal om veel mensen te laten kennis maken met onze nieuwe zaak! Dat we drie absolute Yamaha toppers (wereldkampioen Maxime Renaux, Jago Geerts en Thibault Benistant) hebben kunnen strikken om langs te komen, maakt het des te specialer!” Klik hier voor een recent gesprek met Danny over z’n eigen crosscarrière.

Wat?
Grootse opening op 16 en 17 april, telkens van 9u 30 tot 17u met hapje en drankje.

Op zaterdag: handtekeningsessie van 15-16u met Maxime Renaut, Jago Geerts , Thibaut Benistant
Op beide dagen: Frietkraam van 12u tot 16u

Waar?
De Baets Motors & More
Diepenbekerweg 24
3500 Hasselt

Meer info: http://www.facebook.com/debaetsmotors

Uw reacties

More MX Vintage news