Onze MXVintage website: Zo werkt het!

Onze MXVintage website: Zo werkt het!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Het is van eind juli 2018 geleden dat deze website in een nieuw jasje steekt. Het oubollige hebben we weg gegooid en en jullie favoriete site een schoonheidsbehandeling gegeven. Sinds we onder dezelfde paraplu vertoeven als onze vrienden van MXMag.be wijzigde het design ingrijpend. De site geeft nu meer weer op de startpagina en dat verdiend een woordje uitleg. En ……… volg de rode pijltjes in de voorbeelden.

Wil je algemeen de site doorzoeken dan is er rechts bovenaan het zoekvak. Typ er een sleutelwoord in en je krijgt alle artikelen te zien waar het woord in verwerkt is. Wil je iets opzoeken over het merk Husqvarna, typ dan dit woord in het zoekvak. U krijgt alle berichten te zien waarin het woord “Husqvarna” verwerkt zit. Handig!

De startpagina geeft een snel overzicht wat betreft “vers nieuws”. De bovenste acht fotovakken zijn de recentste nieuwsberichten. Je hoeft maar op de foto te klikken om het nieuws te lezen. U vraagt zich wellicht af wat er met de berichten uit het verleden gebeurd. Deze verdwijnen niet maar staan onder de paginaknop “Nieuws”. Door er op te klikken zie je alle oude berichten chronologisch terug. Ook de berichten op de pagina “Techniek” werkt zo. Je vind er alle artikelen terug die over techniek gaan.

 

 

Onder de acht fotovakken met het recentste nieuws zijn er drie categorieën te vinden. Dat zijn “Results”, “Foto’s-Video’s” en “MX History”. Dit zijn drie populaire categorieën die worden weergegeven op de site. Hier werkt alles volgens hetzelfde principe. De berichten staan chronologisch en verdwijnen nooit van de site. Wil je bv oudere berichten onder de categorie “Results” lezen dan druk je bovenaan op “Alles lezen” (zie rode pijlen op voorbeeld hieronder). Je krijgt dan alle oude berichten chronologisch te zien. Zo kan je makkelijk oude resultaten, foto’s en straffe verhalen uit het verleden opzoeken. Ook de categorie Foto’s-Video’s en MX History werken zo.

 

 

Oh ja, rechts bovenaan de startpagina kan je snel naar onze Twitter- en Facebookpagina of ons een mailtje zenden door op het envelopje te drukken. Zo zijn jullie weer helemaal mee. Wij werken elke dag hard om u van alle vintage motocrossnieuws te voorzien. Zo zoeken we nog enkele redacteurs die vlot ter taal zijn en iets te vertellen hebben over vintage motocross. Schrijf je graag wedstrijdverslagen of vertel je graag over de motorcrossgeschiedenis? Stuur ons een mailtje en je hoort snel van ons.

Uw reacties

More MX Vintage news