Ook Hondapark Olmen gaat weer open!

Ook Hondapark Olmen gaat weer open!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

In navolging van Lille en Genk gaat ook Hondapark Olmen weer open voor training. De eerste motortrainingen zullen volgende dinsdag plaats vinden. Opvallend detail: de VMBB huurt voor onbepaalde tijd de omloop en zal alles in goede banen leiden.

Het voorbeeldige en verantwoordelijke gedrag van de rijders in Lille stemt ook de organisatoren in Olmen positief. Als alle richtlijnen goed worden opgevolgd is dan ook geen twijfel mogelijk dat er op Hondapark goed kan getraind op een veilige manier.

De inschrijving voor de eerste trainingsdag zal morgenmiddag om 13u online komen. We zullen de link ook morgen publiceren. Drie dagen voor elke training, precies 72u dus, zal het mogelijk zijn om in te schrijven. Het is erg belangrijk om het document dat je vervolgens per mail ontvangt, ingevuld meebrengt.

Praktische info

Trainingsdagen en -uren: dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag.  Telkens van 13u tot 17u.
Aanmelden: tussen 12u en 12u 45 ter plaatse
Prijs: 25 euro
Maximaal aantal deelnemers: 40 rijders per trainingsdag
Indeling groepen: op basis van de inschrijvingen zullen -zoveel mogelijk volgens niveau- twee groepen worden gemaakt

Op dinsdagnamiddag wordt één groep specifiek voor de snelste rijders (WK, EMX aangevuld met Inters) voorzien. Uiteraard dienen ook in Olmen alle maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus te worden gerespecteerd.

Foto: MXVintage

Uw reacties

More MX Vintage news